måndag, augusti 28, 2006

Hörrö! Haru en soffa över, eller?

Jaha, då har vi varit i Wien, då. Det blev en långhelg bland vackra byggnader och god mat. Vi bodde på hotell men vi blev guidade av en supertrevlig österrikare som visade oss vad som var värt att se. Vi fick kontakt med honom på Internet och han erbjöd sig att visa oss runt.


Det var fasansfullt vackert i Wien. Helt klart återbesöksvänligt.

Jag och Tommy är nämligen med i ett projekt, eller vad jag ska kalla det, på nätet som jag skulle vilja rekommendera. Det är ett underbart sätt att träffa nya människor och komma lite närmare kulturen där man befinner sig.

Är man medlem i det här nätverket kan man nämligen bjuda ut sin soffa, eller annan sovplats, till människor som är ute och reser. Just nu är det över 100 000 medlemmar så det finns soffor över hela världen! Vi blev medlemmar i februari i år och vi har hunnit lånat ut vår soffa ett par gånger redan men nu har vi alltså äntligen fått utnyttja tjänsten själva.

Vissa kör på det här det här till max och är ute och reser runt i flera månader på andras soffor – medan andra kanske bara lånar ut sin egen lite nu och då.

Kolla in det! Det är en skithäftig idé – som funkar! Men se det gärna mer som ett sätt att hitta härliga människor över hela världen än ett sätt att spara pengar.

Här sitter vi och fjantar oss hemma hos vår värd

För övrigt så var besöket i Wien kanonlyckat. Det är en otroligt härlig stad som jag tycker präglas mycket av den omkringliggande naturen. Tyvärr hann vi inte med någon koncert :( men hann göra väldigt mycket annat kul.

Namasté.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails