onsdag, mars 02, 2011

Ny bloggdesign!
Nu har jag fixat en ny design till mamma. Hennes förra var en urgammal blogger-template som var – ärligt talat – rätt tråkig och speglade inte henne alls. Så jag satte mig och fixade lite olika förslag och hon föll för denna; en design där alla detaljer har en mening och koppling till henne.

Jag hade jättekul när jag skapade den och kom in i en sådant där flow som jag bara brukar höra talas om. Det blev till och med lite roligare att vakna på morgonen, haha! :D

Kolla in den! (Anpassad för ordentligt med skärmupplösning.)

http://monkasblogg.blogspot.com/

Scrollar du allra längst ner finner du även hennes söta lilla husdjur.


Tack å hej!
/Eliiiina

3 kommentarer:

 1. Verkligen jättefin bloggdesign! :-) Och jag kunde inte låta bli att skratta gott när jag såg den lurviga nosen längst ner. Haha! Det ser onekeligen ut som en Teddylöwen, men jag är faktiskt osäker. ;-)
  Hur som helst så hade din mamma en riktigt mysig blogg. :-D
  Hoppas allt är väl annars och att allt går bra med bröllopsplanerna. :-) Vi har bokat vårt ställe nu och det kändes så mycket verkligare på något sätt när det var gjort. =))
  Hoppas på att få se lite foton från ditt framöver. ;-)
  Kramar om//Indra

  SvaraRadera
 2. *Skratt* Jag har själv haft en Teddylöwen, annars är jag väl ingen kaninexpert precis. ;-) Men dom är ju sjukt söta! <3
  Så himla roligt med klänningen! :-D Såg att din mamma skrivit att din klänning inte kommer att visas på bild förrän på bröllopsdagen så man får väl ha tålamod. :-)) Jag kommer heller inte blogga upp klänningen och vissa andra saker, det är ju många av gästerna som läser min blogg och lite vill man ju ska vara hemligt liksom. =))

  Lokalen ja. Vi letade och kollade runt massor. Jag var så himla petig när det gällde platsen och även hur lokalen såg ut, vart del låg osv. Men så fick jag ett tips i förbifarten av en kompis och det visade sig vara rena drömstället. Vi hyrde hela anläggningen under 1 och 1/2 dygn. Det är fyra byggnader, varav festlokalen är i den ena. Sedan är det flera rum och sovsalar med sammanlagt 40 sängplatser i en av byggnaderna så alla långväga gäster kan sova över. Vissa kommer att åka 90 mil enkel resa. Allting ligger enormt naturskönt vid en sjö med egen sandstrand, brygga m.m. och vackra gräsmattor runt omkring. Jag kommer förstås lägga upp foton efteråt, men jag tror att det här kommer att bli jättefint! :-D Och vi hade otrolig tur! 1 enda helg var ledig på hela våren/sommaren. =))

  SvaraRadera
 3. Oj, glömde! Tack så mycket för lycka-till-hälsningen! :-D Ja, jag hoppas det går bra nu. Framför allt att jag får hålla mig frisk dessa få kursdagar så jag tar mig igenom.
  Nu ska jag sluta terrorisera dig med megaromankommentarer. Haha!

  Ha det så jättegott! Kramar om!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails