torsdag, februari 24, 2011

Lista: 14 bra/roliga appar till iPhone

Hej, jag heter Elina och jag är en appaholic.

Jag älskar min iPhone och får aldrig nog av iPhoneappar. Här är några av mina favoriter just nu, en lista som ständigt ändras, fylls på och morphas till oigenkännlighet.Streaks – Motivationskalendern
Hur många dagar i rad kan du göra en viss syssla, som till exempel träna? Streaks gör det svårare och svårare för dig att fuska med din nyfunna vana genom att visa dig hur många dagar i rad du har lyckats hålla den.
Appen är gratis men kräver att du har Spotify Premium som kostar 99kr per månad, men då har du alla dina Spotifylistor och alltid något nytt att lyssna på när du är ute och ränner. Lägg till offlinelistor så har du musik även när du inte har mottagning.
Lägg iPhonen bredvid dig när du sover så känner den av när du går in och ut ur djupsömn genom att registrera hur ofta du rör dig. Den väcker dig när du sover som lättast, inom en förutbestämd tidsperiod, till exempel mellan klockan 7:00 och 7:30. På morgonen får du en spännande graf över din nattsömn utritad! Jag använde appen några månader men sedan stod det klart – jag sover jätteoroligt!
En powernap kan verkligen göra underverk. En lugn och behaglig röst guidar dig in i din tupplur med hjälp av avkopplande förslag och väcker dig sedan försiktigt då den förutbestämda tiden går ut. Musik och texter är slumpmässiga, så en tupplur blir aldrig den andre lik. Sååå behaglig! Perfekt på tåget. Finns även som Pzizz Sleep som hjälper dig somna på natten.
Höj din iPhone mot skyarna och se vad den där klara stjärnan heter. Jaha, det var visst månen. ;) Snygg app, men kan ha lite problem med kompassen ibland.
Söt och praktiskt app som håller kolla på dina cykler, när din nästa mens borde komma och när du har ägglossning. Varje dag kan du även fylla i hur du känner dig med hjälp av söta ikoner och få en graf över till exempel ditt sötsug eller humör.
Liztor
Så enkel - så genialisk. Och som utvecklaren säger: "Toksynkad!" Du och din käraste kan dela på en gemensam shoppinglista som uppdateras direkt.
"Jaha, då har jag hämtat mjölken, nu går jag och ser om jag kan hitta pastan. Nähä, den har han visst redan plockat. Då tar jag osten."Att-göra-lista i RPG-form med pampig musik. Städa köket och få exp! Gå och träna och hitta loot! Bada katten och gå upp i level! Mycket snygg och rolig app som uppdateras ofta.Sök på eBay, kolla din watching-lista, buda och köp. Få pushmeddelanden när någon favoritauktion håller på att gå ut. Smidig och användarvänlig.
Vinguidens systersite Cocktailguiden finns nu som app. Sök efter nya roliga drinkar, efter till exempel färg, glasform eller vilket groggvirke som ska användas. Snygg och rolig app.
Din Google Calendar i din iPhone. Punkt.

Bloggapp som är enkel att använda och gör det den ska. Att lägga in bilder, taggar och att ändra textfärg går utmärkt. Håll fingret på bilden ett tag för att ändra storlek. Börja skriva på din iPhone, spara och fortsätt senare vid datorn, eller tvärtom. Funkar bland annat till Blogger, Wordpress, LiveJournal och Movable Type.En av tusentals list-appar där ute. Jag gillar just denna eftersom den är den snyggaste jag sett – vilket för mig är mycket viktigt. Skriv snabba listor på postitdelen eller fler och mer utförligare i mappdelen.Google har släppt en översättningsapp som är så nära vi vanliga dödliga kan komma den lila översättande babelfisken i Liftarens guide till Galaxen. Och detta helt gratis. Tryck på Speak-knappen, säg "Sweden is the best country!" och hör din iPhone tala upp detta påstående på 15 olika språk. Perfekt sätt att få nya kompisar när du är ute och reser. Den kan även översätta texter på hela 57 språk och vinklar man iPhonen 90 grader visas översättningen i stora tydliga bokstäver på hela skärmen. Tyvärr förstår den inte ännu talad svenska men pratar språket relativt bra.Hoppas ni hittat något ni gillar!
Hej hopp!

/Tjejen med det sjukliga app-beroendet

5 kommentarer:

 1. Jag giar en app som heter mopper. Den är en skanner som skannar QR-koder men det speciella med den appen är att man kan köpa varan också!!!¨
  Rekomenderar

  SvaraRadera
 2. Kolla in webb appen m.cityhours.se för shopping öppettiderna i Storstockholm!

  SvaraRadera
 3. Tjo!

  Har själv precis hittat ett grymt kul spel på telefonen. Det perfekta upplägget av "trading" i spelet gör att det kittlar i min gamla diablo 2-nerv. Spelet heter: Rage Of Bahamut.

  Ladda ner å testa på din telefon. Sjukt beroendeframkallande spel där trading kommer ge dig oändligt mycket roligt! Rekommenderas varmt! Använd min referral-kod efter spelets tutorial så får du rejält med bonuspengar i början (även jag får en liten bonus). Koden är: svu01529

  Messa mig gärna ingame på heskla10 om du vill, så kan jag bjuda in dig till min order/guild! Spelet blir roligast när man nått lvl 10, då kan man börja trada etc...

  SvaraRadera
 4. You could be qualified for a free Apple iPhone 7.

  SvaraRadera
 5. FIND OUT How You WILL Master Your Habits And Reprogram The Subconscious Mind To Get Any Result You Want In Your Personal Growing and Success!

  Introducing... Procrastinating Your Procrastination!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails