torsdag, april 16, 2009

20-års kris, 24-års kris, 25-års kris..

Sooo.. 29 bast idag.

Jag vet inte om det beror på den glädjande tanken på en 30-årsfest om ett år*, eller att jag faktiskt har kommit över min åldersnoja** - men jag verkar ha kommit över den med råge!

För nu räcker det! Jag vill kunna kryssa i "30-39" på åldersfrågan i enkäter. 20-29 års åldern är jag vansinnigt less på nu! Fram med det tredje decenniet som jag förut fasat så hiskeligt inför. Bring it on!

Att få fylla 30 om ett år har jag inga problem med längre - det blir lite som att gå igenom en dörr till en helt ny nivå.


*Pling!*Level Up!
~ Eperience points: 3'200'567 ~
AWSOME!

Och jag vill levla NU!!

Ett år kvar. Så länge kan jag ju faktiskt vänta. Tills vidare kan jag passa på att njuta av mitt sista år som tjugi-nånting-åring. Starting now.


*runs out in livingroom to rave*Men nästa år, då börjar vi 80-talister att komma upp i 30-åren. Det ni, 70-talister! We're right behind you!


Namasté.

* - Lät det där illa?
** - Åldersnoja is my middle name, baby!

1 kommentar:

  1. Ah men gud va skönt du ha kommit över ålders nojjan gumman =) Faan du hade åldersnojja redan när du föddes. _ Shit! redan ett år...vart tog året vägen ?!? ;)Ser också fram emot 30 års gränsen, man liksom kliver över den där åldern när man kan inte kalla sig ungdom men inte heller kärring. Nu kliver man snart in i vuxen livet =) Digga poängen, få jag med så mycket? =) Grattis igen gulli gumman på 29 bast dagen!!!!! Waaaay for you!!!! Pussilur ;)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails