tisdag, december 11, 2012

Till Budapest med Theo


Den lille har varit på sin första resa i det stora utlandet och flugit sin första flygtur! Allt gick bra på flyget och Budapest med barnvagn var i princip som hemma! 



Theo var dessutom väldigt nöjd med hotellsängen!


Wiie!!


Han fick en helt egen säng, men den sov han inte en enda natt i.


Han fick även lite bebissaker. De la in en barnmorgonrock och så fick ha ta med sig kaninleksaken hem. Mycket poppis.


Vi var väldigt inställda på att vi inte skulle hinna se något av staden då det var vår första resa med barn och vi kände oss lite lost, men några promenixer med barnvagn blev det ändå. Här är en av de vackra broarna, Chain Bridge, som sammanbinder sidorna Buda och Pest.


Återigen, Chain Bridge över Donau som flöt utanför hotellfönstret.


Och den pampiga regeringsbyggnaden var bara en kort bit bort.


Vi promenixade ut till Margaret Island, men som den nyblivna förälder man är så blev det inga bilder alls på omgivningarna, bara bilder på Theo och Tommy. :)



Små, pittoreska, julmarknader låg strödda över hela staden. De var verkligen supermysiga, luktade glühwein - och vi hittade allt några fynd bland granriset.


Theo hänge på och myste i vagnen.


Så där! Snart sticker vi på andra långresan med Theo, nämligen till norrland, över jul!  Vi får se hur det går, jag är mer orolig över den bilresan än jag var med flyget, haha!

Why?

Låt oss bara säga att någon i vår familj avskyr att åka bil - så pass mycket att hen skriker tills hen, hulkande och rödögd, däckar av utmattning. 

Nej, det är inte Tommy.

Det skulle vara lite märkligt.

Wish us luck!

Hugs n' stuff!
/Far-å-fläng-mamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails