måndag, oktober 18, 2010

Fotoboken från Photobox har kommit!

Jag fick ett erbjudande från Photobox så jag beställde modellen Prestige med extra tjockt kvalitetspapper.Jag är jättenöjd! Jag brukar vara rätt picky med sådant här, men kvalitén på bindningen är mycket bra och den känns rejäl när man bläddrar i den. Det är som vilken ordentlig köpesbok som helst! Även bildkvalitén blev över förväntan.

Taa, my toots!


5 kommentarer:

 1. Den vill jag att du tar med vid edert besök i nov! :-)

  SvaraRadera
 2. Du, det där se riktigt bra ut. Det skulle man lätt kunna göra som en julklapp till nån, eller födelsedags present...inte dumt inte dumt. Ni ha så många himla bra bilder från alla resor så jag kan tänka mig det skulle bli ett antal album huh ? =)

  Toppen bra gumman =)

  SvaraRadera
 3. Hej, Jag hittade din blog när jag sökte efter Photobox-fotoböcker. Jag har beställt en liknande bok och är precis som du mycket nöjd med den förutom en liten detalj. Bilderna sitter snett....Jag har felanmält detta och fått ett nytt exemplar, men detta har samma fel. Min fråga är alltså, har du märkt detta? Jag hoppas att det är en två-gångsföretelse och att de kan åtgärda felet. Det verkar som om de flesta kunder är nöjda med sina böcker från Photobox förutom de som inte fick sina beställningar i tid till jul.
  Tacksam för svar
  /Karin

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!
  Jag kommer inte åt din profil så jag kan bara svara här. Det är inget jag har råkat ut för och är nu ägare av 3 tjocka photoboxböcker. Det låter som att det är två måndagsexemplar du fått. Å andra sidan vet jag inte vilken modell du har. Jag har bara Prestige-böcker.
  Hoppas de löser problemet åt dig, för annars är det ju jättebra fotoböcker!
  Hej hopp!

  SvaraRadera
 5. Hej Elina,
  Tack för att du svarade så snabbt :-). Jag har också tagit Prestige-böckerna för de såg ju så bra ut. Jag håller med dig, böckerna är jättefina och jag hoppas ju därför att problemet skall försvinna.

  Tack
  /Karin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails