tisdag, mars 09, 2010

Sju härliga bloggar


Jag har fått en Blog Award! Yayiness!

Det är go'a Mamma Hest som tyckte att jag förtjänade en stjärna i kanten och motiverade det hela med:

"För hennes fantastiska, knasiga och inspirerande inlägg. Hon bjuder på sig själv och sina upptåg, vilket gör att ett leende aldrig är långt borta!"

That makes me go: "Awwwwwww!"

Varje person som får en award får ett (frivilligt) uppdrag att berätta sju saker om sig själv och sedan dela ut Awards med motiveringar till sju bloggar de gillar och följer.

All right! Jag har en hel del bloggar jag vill hedra, så here goes:

 1. Jag måste vika våra handdukar på ett precist sätt, annars blir jag nipprig!

 2. Jag ser sjukt fram emot att bli 30 snart. Bye bye twenty-something, hello rest of my life! Vad ska jag fylla det med för skojsigt? Heliumballonger? Långa månskenspromenader? Villa, barn och volvo? Små, små nyckelpigor? Eller kanske alltsammans? ;D

 3. Jag har någon sorts lätt fonetisk tic. Det kommer ofta när jag vandrar iväg i tankarna till något jobbigt eller ibland pinsamt ämne. Då säger jag plötsligt någons namn eller saker som till exempel "Näe, aldrig!" "Sluta!" eller "Ingen!" utan att jag hinner hindra tänka mig för. Det här händer uteslutande när jag är ensam - eller tror mig vara ensam. :)

 4. Jag har aldrig sett Star Wars V.
  I know. Very un-nerdy of me. Don't tell anyone...

 5. Jag studerar astronomi - men kommer kanske aldrig få jobba med det eftersom "astronommarknaden" är så tuff. Ja, det låter lite neggo men det händer faktiskt att även jag försöker dra ner huvudet från drömmarmolnen och vara lite realist - ibland. Men det betyder inte att jag inte ska försöka!

 6. När jag mår riktigt dåligt i livet och känner mig fastlåst börjar jag alltid drömma att jag kan flyga på nätterna.

 7. Jag har inte haft en flygdröm på flera, flera år.

Nu till att dela ut sju Awards! Bara sju?! O, pale, pale agony.
 1. http://tjelsi.wordpress.com/ - Arlene skriver öppenhjärtligt om hennes liv och skapar förståelse för hur det är att leva med diagnoserna som är en del av det. Jag hejjar på henne i hennes upp- och nedgångar!

 2. http://gottfridoskarsson.blogspot.com/ - Djupa tankar blandas med skön humor, härliga bilder och om man har tur - även någon enstaka sång! Jag missar aldrig ett av Gottfrids inlägg.

 3. http://blogg.sydsvenskan.se/diagnoshjarntumor/ - Här får jag perspektiv på saker och ting. Perspektiv som ibland får mig att vackla till - men samtidigt förundras. I somras fick Annette diagnosen Glioblastom, en riktigt elak form av hjärntumör. De flesta som får den diagnosen lever bara ungefär ett år men här bloggar Annette kärleksfullt om livet och allt som gör det värt att leva. Hon lär mig.

 4. http://cherlindrea.se/ - Hennes underbart rosa blogg är som ett hemtrevligt krypin jag alltid blir glad av! Till exempel intas morgonkaffet med fördel tillsammans med morgoninlägget hos Indra för en bra start på dagen.

 5. http://fantasykiwi.blogspot.com/ - Blanda humor med norrländska, matlagningsrecept och husrenoveringar så har du Kiwis underbara blogg. Myshörna!

 6. http://balansgang.blogspot.com/ - Jenny skriver korta, korta inlägg men hennes små texter, små dikter, berör mig så. Tror att en främling har gått igenom mig också.

 7. Sist, men definitivt inte minst, http://soonitwillbeme.blogspot.com/ - När jag hittade Signes blogg kunde jag inte sluta läsa förrän jag gått igenom alla hennes inlägg. Hennes skrivsätt och enigmatiska bilder slukade mig helt. Och gör det än.


- Elajna-pajna-päron-pucko

6 kommentarer:

 1. Awwwww, va töt du är =)

  SvaraRadera
 2. Men oj jag blir alldeles svettig händerna! :)

  SvaraRadera
 3. sv Oh vad kul. tack!

  och nu fick jag ju tips på andra bra bloggar ^___^

  SvaraRadera
 4. Tack gulliga du! :-D Och så himla mysig motivering! :-)
  Jag måste ju bara ge dig awarden tillbaka, men du behöver förstås inte skriva ytterligare sju saker och skicka till ytterligare sju bloggar. *skratt* Om du inte vill förstås. :-D

  Ha en underbar dag söta du!
  Kram//Indra

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Förlåt att jag inte svarat tidigare. Men tack för tipset! :-) Jag är inte heller förtjust i sömntablettter, men de hjälper heller inte på mig. Sömnproblemen är inte psykiska utan neurologiska, så jag hoppas dom reder ut det där på sjukhuset snart. Å andra sidan lät det inte helt fel med kroppens eget sömnhormon.
  Skönt att höra att du fått ordning på din sömn i allafall.

  Ha en fin kväll!
  Kram//Indra

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails