torsdag, november 05, 2009

Kaserad bloggdesign

För ett år sedan var jag på väg att byta bloggdesign här på Hittills. Jajjamensan! Läckert och snyggt skulle det bli; en skön mix av grunge och fjärilar. Ett hopkok av sensuella shnircles och rå förfall. Men istället belv det..


Gröt.


Gröööööt, I tell ya!


Och inte ens den där bra-iga varianten man kan äta. Nope! Ren designgeggamoja blev det!


Det var ett sådant där oändligt projekt som bara byggs på och byggs på, med fler och fler modifikationer och till sist blev det en så komplicerad design att det inte längre reflekterade mig. Och definitivt inte min livssyn!


I'm a simple girl with simple needs! *

Did I just say that..?


Det nu kaserade bloggprojektet var en interaktiv Flashbaserad sida med animationer, stämningsfull bakgrundsmusik och flera sidor av bilder, listor och diverse texter. Och jag säger bara: 78 lager i Photoshop. Puh!


Jag är väldigt nöjd med den, utseendemässigt, även fast den inte passar längre.


Så det är med lite sorg i hjärtat jag förpassar den till designkyrkogården - precis som jag ska göra med min nuvarande, gråa design. Istället blir det försimpling. Normal-style. Clean and bright. Men ändå något som jag blir glad av att se.Dessutom är jag lite less på namnet Hittills. Lite bakåtsträvande, tycker jag.

Namasté.

* -Missuppfatta inte det där nu. Spabehandling. Gief me.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker alla du gjort är fina. Denna gråa är mer hur E var lite förut liksom. Sedan förvandlade hon en blogg till mer antik medans hon själv är mer...perky...hur man nu stava det =) Så den sista, den du visa mig...den är liksom mer dig personligen. Man le utav att se den och det gör man när man ser dig också...(possitivt sett) =)

    Kramiz =)

    SvaraRadera
  2. Awww! Tack gumman, det är det som jag är ute efter. Lägger upp den i dagarna.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails