fredag, juni 05, 2009

Sista helgen är kommen!

Och studierna är avklarade för den här terminen! *djupt, djupt andetag* Dessutom är det sista helgen innan vår Kenya och Zanzibar-resa så det blir till att kånka ner väskorna från förrådet och packa. Tjohoo!!

Vi kommer säkert att glömma någonting men så länge kamerorna, datakablarna och laptopen är med kommer vi nog klara oss. Med pass, pengar och piljett, så klart.

Jag har varit och vaccinerat mig mot Gula febern och passade samtidigt på att sticka mig mot TBE också. Fästingarna sprider sig ju, dom jävlarna.. Malariatabletter ska vi också knapra men Mygg-A följer med på resan ändå.

Sedan är det det här med att välja vilken bok jag ska ta med mig. Skönlitteratur, faktalitteratur eller personutvecklande?
Våjne våjne.. Vilket i-landsproblem!

Men det blir inte bara packande och resepysslande i helgen, som tur är. Vi ska förhoppningsvis hinna med lite RPG också! Linda och jag ska ta oss an Ereb-Altor, och om Gudarna (luv) är med oss kommer vi. kicka. arsel.

Or die trying.

Namasté.

(Pinup-bild. Inspirerad av Lindas blogg. Igen. :D )

3 kommentarer:

 1. Åhh, Zanzibar...You make me Yealous..=D. Ha det underbart där, och tänk inte på alla vi andra stackars satar som är kvar i köldhelvetet.. =D =D.

  SvaraRadera
 2. Ja just det, du sticker ju bort. Å man fick inte plats i resväskan nu igen...buhu =)Hoppas ni kommer ha kul där borta och glöm inte bort att skicka massa fräna bilder vi kan kolla på =) Vist ha du ändrat så din reseblogg inte skickar till min hontmail utan min telia?? Kolla likosm hotmailen en gång per år så jag kommer missa dom bilderna då =/ Well well, happy safaring =)

  Kram Kiwi

  SvaraRadera
 3. Anna --> Närå, jag lovar! ;P

  Kiwi --> No probs! Ska kolla så att den skickar rätt. :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails