tisdag, november 30, 2010

Ett hektiskt liv


Borta är alla avklarade att-göra-listor. Tid är ett minne blott. I flera veckor jobbade jag mer än en heltid med Halloweenfesten och måndagen efter den började jag mitt nya jobb. Med över 4 timmars pendling varje dag blir varje liten syssla en fråga om effektiv time management.

"Hinner jag kasta prydnadskuddarna på sängen eller ska jag lägga den tiden på att knyta ihop sopsäcken jag ska kasta?"
"Ska jag leta reda på min parfym eller bara spreja mig med den här Ajax fönsterputsen?"

Men nu, nu hinner jag blogga i alla fall. Jag har investerat 15 kr i en praktisk liten iPhone-bloggapp som fixar det mesta av vad jag behöver i bloggväg. Så medan jag pendlar hinner jag numera kolla och svara på mail, ringa samtal, söka förlovningsringar, dricka morgonkaffet, blogga och läsa tidningen. Samt försöka planera ett bröllop!

Oh, iPhone, I love you! And thank you for the music!

My two new friends.


Vi ses i nangijala, mina vänner. If i make it. :)

/ila

- iPhonebloggat, yeah baby!

2 kommentarer:

  1. Jag är lika såld på iphone jag, och numera även iPad, som är en tokbra liten sak. :-D
    Men jag måste ju få fråga vad det är för app du har köpt. Det låter grymt bra! Kan man använda den på alla bloggar eller är det bara för blogger, eller blogspot? Jag har ju Wordpress och ibland är det svårt att hitta nåt till det. Jag har testat en gratisapp tidigare som inte alls funkade bra.

    Glömde ju också att tipsa dig om en tävling jag har på min blogg just nu, där du kan vinna ett presentkort värt 300:- hos Sumopix, att användas till canvastavlor. Det vore jätteroligt om du vill vara med. I såfall är det bara att klicka dig in via tävlingslänken som jag har i slutet av varje blogginlägg. :-)

    Nu ska jag försöka sova igen. Ha en god natt och en fin morgon! :-)

    Kramar//Indra

    SvaraRadera
  2. Den heter Blogpress och ska tydligen fungera med Wordpress. Tanka och prova! :D Det är grejtans!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails